Frans van Schaik

Share This Post

Frans van Schaik

 

Royal Pro is de toekomst als je over biljart lakens praat. Daar zijn we het inmiddels wel over eens. Groen of blauw of zelfs over die mooie nieuwe kleur? Daar kun je over twijfelen oké! Houd effect ook na de 5e band en is slijtvast. Na een aantal weken van inspelen geen verschil meer in afslag van de banden, in ieder geval minder dan met wol geschoren lakens. Maar ook beter dan dan andere synthetische lakens. Nee we kunnen er moeilijk over doen maar Royal Pro Billiard cloth is de toekomst voor onze sport. En natuurlijk zijn er bedrijven die dat willen kopiëren, Maar voor mij is Royal Pro the best!

 

 

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Discussions

338 years of excellence. How many more?

Posted by Bert VAN MANEN on December 4, 2018 338 years of excellence. How many more? © Kozoom It is a valuable old friend of

Testimonials

Opinions of billiards owners

Dean_H Now that Royal pro Cloth has been on the market in the US of A for a few months, what are Royal Pro Cloth